⭐⭐⭐⭐⭐ Rating

Fashion Nails - Alleen Center

📞 +31 6 47500100
📍 ‘s-Gravelandseweg 4A, 1211 BR Hilversum, Netherlands

Esthetique Beauty Clinic – Hilversum Reviews

  • Ik ben al jaren klant bij Esthetique Beauty Clinic – Hilversum en ik ben altijd zeer tevreden. De nagels worden altijd mooi en professioneel gezet, en de medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik raad deze salon zeker aan!
  • Ik had voor het eerst een afspraak bij Esthetique Beauty Clinic – Hilversum en ik was zeer onder de indruk. De nagels zijn mooi en natuurlijk, en de behandeling was erg ontspannend. Ik kom zeker nog eens terug!
  • Ik heb altijd last van breekbare nagels, maar dankzij de behandeling bij Esthetique Beauty Clinic – Hilversum zijn mijn nagels nu sterk en gezond. Ik ben erg blij met het resultaat!
  • Ik ben gek op nail art en bij Esthetique Beauty Clinic – Hilversum kunnen ze alles. Ik heb al veel verschillende designs laten zetten en ze zijn altijd perfect. Ik ben een zeer tevreden klant!
  • Ik had een afspraak voor een gelpolish behandeling en ik was erg tevreden over het resultaat. De nagels zien er mooi uit en ze blijven lang mooi. Ik raad deze salon zeker aan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *