⭐⭐⭐⭐⭐ Rating

Fashion Nails - Alleen Center

📞 +31 6 17612145
📍 Nienke van Hichtumstraat 3, 1321 JM Almere, Netherlands

Nagelstudio “Nailart by Natallia” Reviews

  • Ik ben al jaren klant bij Nagelstudio “Nailart by Natallia” en ik ben altijd zeer tevreden. De nagels worden altijd mooi en professioneel gezet, en de medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik raad deze salon zeker aan!
  • Ik had voor het eerst een afspraak bij Nagelstudio “Nailart by Natallia” en ik was zeer onder de indruk. De nagels zijn mooi en natuurlijk, en de behandeling was erg ontspannend. Ik kom zeker nog eens terug!
  • Ik heb altijd last van breekbare nagels, maar dankzij de behandeling bij Nagelstudio “Nailart by Natallia” zijn mijn nagels nu sterk en gezond. Ik ben erg blij met het resultaat!
  • Ik ben gek op nail art en bij Nagelstudio “Nailart by Natallia” kunnen ze alles. Ik heb al veel verschillende designs laten zetten en ze zijn altijd perfect. Ik ben een zeer tevreden klant!
  • Ik had een afspraak voor een gelpolish behandeling en ik was erg tevreden over het resultaat. De nagels zien er mooi uit en ze blijven lang mooi. Ik raad deze salon zeker aan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *