⭐⭐⭐⭐⭐ Rating

Fashion Nails - Alleen Center

📞 +31 6 57595701
📍 Vastenavondkampstraat 38, 5922 AV Venlo, Netherlands

Nina | Nails BIAB nagels Venlo Reviews

  • Ik ben al jaren klant bij Nina | Nails BIAB nagels Venlo en ik ben altijd zeer tevreden. De nagels worden altijd mooi en professioneel gezet, en de medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik raad deze salon zeker aan!
  • Ik had voor het eerst een afspraak bij Nina | Nails BIAB nagels Venlo en ik was zeer onder de indruk. De nagels zijn mooi en natuurlijk, en de behandeling was erg ontspannend. Ik kom zeker nog eens terug!
  • Ik heb altijd last van breekbare nagels, maar dankzij de behandeling bij Nina | Nails BIAB nagels Venlo zijn mijn nagels nu sterk en gezond. Ik ben erg blij met het resultaat!
  • Ik ben gek op nail art en bij Nina | Nails BIAB nagels Venlo kunnen ze alles. Ik heb al veel verschillende designs laten zetten en ze zijn altijd perfect. Ik ben een zeer tevreden klant!
  • Ik had een afspraak voor een gelpolish behandeling en ik was erg tevreden over het resultaat. De nagels zien er mooi uit en ze blijven lang mooi. Ik raad deze salon zeker aan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *