⭐⭐⭐⭐⭐ Rating

Fashion Nails - Alleen Center

📞 +31 20 646 0237
📍 Amstelveenseweg 1112, 1081 JW Amsterdam, Netherlands

Praktijk voor Podologie en Pedicure De Bruijn-van Dantzig Reviews

  • Ik ben al jaren klant bij Praktijk voor Podologie en Pedicure De Bruijn-van Dantzig en ik ben altijd zeer tevreden. De nagels worden altijd mooi en professioneel gezet, en de medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik raad deze salon zeker aan!
  • Ik had voor het eerst een afspraak bij Praktijk voor Podologie en Pedicure De Bruijn-van Dantzig en ik was zeer onder de indruk. De nagels zijn mooi en natuurlijk, en de behandeling was erg ontspannend. Ik kom zeker nog eens terug!
  • Ik heb altijd last van breekbare nagels, maar dankzij de behandeling bij Praktijk voor Podologie en Pedicure De Bruijn-van Dantzig zijn mijn nagels nu sterk en gezond. Ik ben erg blij met het resultaat!
  • Ik ben gek op nail art en bij Praktijk voor Podologie en Pedicure De Bruijn-van Dantzig kunnen ze alles. Ik heb al veel verschillende designs laten zetten en ze zijn altijd perfect. Ik ben een zeer tevreden klant!
  • Ik had een afspraak voor een gelpolish behandeling en ik was erg tevreden over het resultaat. De nagels zien er mooi uit en ze blijven lang mooi. Ik raad deze salon zeker aan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *